Tjenester - Hva kan vi hjelpe deg med?

Markedsanalyse vil si å anskaffe informasjon om markedet du opererer i for deretter å beslutte hva som er en realistisk målsetting for salg av produkter/tjenester.

Les mer og bestill en analyse

Fremtiden til din bedrift er ikke bare avhengig av egne evner, men også av dine konkurrenters adferd i det marked du opererer i.

Les mer og bestill en analyse

SEO-analyse

En SEO-analyse forteller hvordan din nettside rangeres i det organiske søk i søkemotorene. Kort fortalt, sier SEO-analysen hvor synlig din nettside er i Google.

Digital markedsføring består av mange ulike tiltak

Ny nettside

Skal du lage en ny nettside eller nettbutikk, eller skal du utbedre din eksisterende side? Vi hjelper deg med analyser, design og innholdsproduksjon.

Sosiale medier

Har du utnyttet ditt fulle potensiale i sosial medier? Vi ser det store bildet, og forstår at det du gjør i sosiale medier må henge sammen med den øvrige mediemiksen.

Annonsering

Vi forstår oss på både annonsering, omdømmebygging og performance-markedsføring, B2B og B2C. Rådene vi gir er basert på innsikt og data.

Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimasisering er en sentral del av kundereisen. Den er også ofte grunnlaget for den øvrige mediemiksen. SEO handler om å hjelpe potensielle kunder til å ta riktige valg, på en brukervennlig måte.